Както всяка година Планинско „Осогово“ 2019 с международни участия

Както всяка година Планинско „Осогово“ 2019 с международни участия

 

На 24 и 25 август в местността Студен кладенец в близост до гр. Кюстендил ще се проведе традиционното състезание Планинско „Осогово“ , организирано от АСК „Диамо“ със съдействието на Община Кюстендил и партньори .
Организаторът на състезанието не изневерява на традициите си и както всяка година международното участие не липсва.

В офиса на организатора са постъпили 34 заявки на състезатели от България, Гърция и Северна Македония. Заедно с подгряващото дрифт шоу на „Мирафиори“ и форлойферите списъкът е 45.

„За нас е радостно, че контактите, които имаме в съседните държави са дългогодишни приятелства, които сме успяли да запазим до ден днешен. Готови сме с подготовката на събитието и пожелавам късмет на всички участници.“ заяви Георги Стоянов председател на Диамо и организатор на проявата.

Като основни фаворити за спечелване на състезанието са считани Пламен Камбуров от АСК „Вромос“ Бургас с неговия Мицубиши Лансър ЕВО 9 и Васко Въжаров от АСК „Грийн Фокс Моторспорт“ с Опел Астра.

За настроението на зрителите отново ще се погрижат добре познатите пилоти от „Mirafiori team”, които ще демонстрират уменията си между състезателните маншове.

 

Напишете обратна връзка