Само един ден до юбилейното 10-то издание на II-ри кръг от автомобилният шампионат на България „Планинско Благоевград 2015“

Само един ден до юбилейното 10-то издание на II-ри кръг от автомобилният шампионат на България „Планинско Благоевград 2015“

Предстои страхотен уикенд със слънчево време, много адреналин, усмихнати фенове на високите скорости и 42ма професионални автомобилни състезатели. „Планинско Благоевград“ ще се проведе на 25-26 април в Благоевград, кв.Еленово посока с.Делвино. Подредбата и аранжировката за пресконференцията на събитието в ЛАРГО Мол Благоевград, беше така интересно подредена, че предизвикахме интереса на посетителите в Мола, на които раздадохме плакати, флаери и поканиме да посетят автомобилната проява. Очакваме изключително висока посещаемост от зрители.

Единствената дама пилот ще бъде Диана Стоянова, която е и съорганизатор на проявата. Пет са отборите от съседните ни държави Гърция и Македония. На 4 километровото трасе организаторите са се погрижили за зони зрители и паркинг. Асфалтирани са неравностите по трасето, а днес 5 водоносни машини и 16 човека персонал измиват и освежават от финала до старта.

Организатори са Автомобилен спортен клуб ДИАМО, Община Благоевград и БФАС, които призовават всички гости за съдействие на полиция и съдии за безопасно протичане на състезанието.

Напишете обратна връзка