Diamo Race Academy

Статистиката показва, че огромен брой от пътнотранспортните произшествия са резултат от грешка на водача. Ние смятаме, че катастрофите са 80% предотвратими, ако водачите са добре обучени и осъзнават отговорността си, сядайки зад волана. Нашата мисия е със социална насоченаст и работим под мотото „Ние мислим за бъдещето и сигурността на новите шофьори“.

През последните 12 години нашият екип придоби изключително голям опит, вследствие на организирането и участието ни в Европейски и Национални автомобилни състезания, като считаме, че създаването на Диамо Мотороспорт Академия е напълно наясно с важността на сигурността и безопасното управление на моторно превозно средство.

Ние съществуваме с ясната идея да споделяме опита, който имаме и да подобряваме начина на шофиране на водачите, да помогнем на несигурните и неопитни шофьори да преминат психологическата бариера, да елиминираме страха, който имат, също така да насърчим развиването на уменията при управлението на автомобил. Ние не толерираме неспазването на правилата за движение по пътищата.

Целта на обученията при нас е придобиване на знания и умения за безопасно шофиране и поведение, с което водачът да не застрашава своя и живота на останалите участници в движението. Опита и уменията, които ще предадем, надхвърлят традиционното обучение за шофьор. Нашият екип се състои от високо квалифицирани инструктори, които чрез различни серии от упражнения, по време на теоретичните и практически занятия, ще помогнат на водача да успее да се справи адекватно в критични ситуации, възникващи в ежедневното ни градско или извънградско шофиране.

Теоретичните занятия се провеждат в мобилен офис, който е разположен в близост до мястото на провеждане на практическите упражнения. Тренировъчните програми, които предлагаме, са три, подходящи както за физически лица така и корпоративни клиенти.